Allmetech – furnizor de solutii tehnice complete

Suport in implementarea tehnologiilor de ultima generatie

Proiectare
CAD CAM

Masini-unelte CNC

Scule & AMC-uri

Solutii de automatizare

Training CNC

Solutii de finantare

Incepeti calatoria spre
INDUSTRIE 4.0 alaturi de ALLMETECH!

Allmetech reprezinta producatori de marca cu experienta de peste 100 de ani
in productia de utilaje, oferind solutii la cheie, consultanta si servicii post-vanzare.

Parteneri

Performantele noastre

0
Ani de experienta
0
Clienti activi
0
Utilaje instalate
0
Licente CAD/CAM
0
Specialisti CNC instruiti

Referinte video

Studii de caz

Colaborarea cu ALLMETECH a inceput datorita unor recomandari de la firme care dezvoltasera impreuna cu ALLMETECH proiecte de succes. Inca de la primul contact am avut o colaborare foarte buna, bazata pe incredere si profesionalism. Vom continua sa cerem sfatul lor atunci cand suntem in cautarea unor solutii tehnice de ultima generatie.
Practic, in prezent, aducem pe piata o gama larga de produse, din punct de vedere al dimensiunilor, incepand cu placi de 1 mm si pana la bare si tuburi cu diametrul de pana la 1000 de mm. Cum am spus, multe tipuri de produse, 70-80 la numar, le-am adus noi, pe o piata dezvoltata de noi.

Georgica Iacob, Director General CEPROINV S.A

Ne bucuram ca am gasit un colaborator care doreste sa ofere solutii complete, concentrat pe rezolvarea unei probleme, nu doar pe livrarea unui produs. Am avut situatii in care ALLMETECH ne-a livrat echipamente care nu erau in gama lor traditionala, special pentru a da o solutie la problema cu care ne confruntam.
Intentionam sa continuam extinderea in zona de cercetare-dezvoltare, prototipare si dezvoltare de produs. Pentru aceasta vom avea nevoie de echipamente de o calitate inalta, care sa ofere o precizie mare. Noile produse intrate in portofoliul ALLMETECH – Roeders, Heller si Emco – au aceste atribute cautate de noi. Viitoarele achizitii vor fi, cu siguranta, de la ALLMETECH.

Vlascici Miomir, Administrator INTELIFORM

Dorim sa continuam colaborarea cu ALLMETECH, fie ca vorbim de un transfer de know-how in domeniul formarii profesionale, unde ALLMETECH activeaza de cativa ani, fie ca e vorba de dotarea cu noi echipamente a laboratoarelor si atelierelor. Ne bucuram ca avem la dispozitie un furnizor de servicii integrate, care stie din proprie experienta care sunt cerintele mediului educational.

Ramona Titeiu, Director Scoala Profesionala Germana Kronstadt

Activam intr-un domeniu nisa, produsele noastre reprezinta o investitie pe termen lung, astfel incat trebuie sa asiguram un raport bun calitate-pret. Implementarea proiectului Modernizarea si dezvoltarea capacitatii de productie SC ROTHERM SRL ne-a pus in situatia alegerii unui echipament care sa inglobeze tehnologii noi, moderne, cu care sa pot produce piese si matrite necesare fluxului de productie. ALLMETECH a indeplinit toate cerintele impuse prin documentatia proiectului, iar livrarea a fost conform graficului. Pe langa seriozitatea aratata, ne-au oferit toate sfaturile de care aveam nevoie pentru a obtine ce imi doream de la echipament.

Stefan Bogdan, Administrator ROTHERM

Cautam un furnizor care sa inteleaga importanta alegerii unor echipamente potrivite fluxului nostru de productie, care sa imi aduca un avantaj competitiv. Cu ALLMETECH am construit o relatie bazata pe o buna comunicare, iar solutiile propuse au condus la imbunatatirea fluxului de productie din cadrul New Tech.

Mugurel Irimia, Administrator NEW TEC

Cum puteti imbunatati productivitatea industriala
prin technologie de ultima generatie?

Descarca Brosura

Clientii Allmetech